Atom - Ένας δωρεάν και open source Code Editor για συγγραφή κώδικα

Atom: δωρεάν και open source Code Editor

Το Atom είναι ένα δωρεάν και ανοικτού κώδικα πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε προγραμματιστές για να γράφουν τον κώδικά τους.

Όσοι ασχολούμαστε με προγραμματισμό, σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε ένα ανάλαφρο πρόγραμμα μέσω του οποίου να επεξεργαζόμαστε εύκολα και γρήγορα κώδικα. Το Atom, ήρθε για να μείνει μιας και είναι ένα πολύ ελαφρύ πρόγραμμα, μέσω του οποίου να μπορούμε να επεξεργαστούμε εύκολα και γρήγορα κομμάτια κώδικα οποιασδήποτε γλώσσας προγραμματισμού.

Το δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας ανοιχτού κώδικα αναπτύχθηκε από το GitHub, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ανάπτυξης λογισμικού.

Το GitHub είναι ένα σύστημα διαχείρισης ελέγχου εκδόσεων και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τον έλεγχο εκδόσεων λογισμικού ανάπτυξης χρησιμοποιώντας το Git. 

Εάν ψάχνεις για ένα δωρεάν και ανοικτού κώδικα πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα, το οποίο θα σε διευκολύνει αφάνταστα, τότε αυτό είναι το καλύτερο πρόγραμμα που έχω να σου προτείνω.

Έκδοση: 1.58.0
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Linux, Mac
Κατασκευαστής: GitHub
Πηγή: https://atom.io/
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram