DataPass - Τώρα μπορείς να αιτηθείς δωρεάν τα 50 GB

Δωρεάν 50 GB


Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για το DataPass για τους νέους 15-17 ετών που έχουν εμβολιαστεί, απλά μπαίνοντας στην αντίστοιχη υπηρεσία μέσω το Gov.gr. Έτσι, αν είσαι 15-17 ετών και έχεις ολοκληρώσει την πρώτη δόση του εμβολιασμού για τον Covid-19 δικαιούνται πακέτο δεδομένων 50GB για 5 μήνες.

Πώς εκδίδω το DataPass;

Για τη χορήγηση της προσφοράς, ένας εκ των εχόντων την επιμέλεια του ανήλικου εμβολιασθέντος εισέρχεται σε ειδική εφαρμογή (emvolio.gov.gr/datapass), με τους προσωπικούς Taxisnet και αιτείται την έκδοση Data Pass για συγκεκριμένο αριθμό κινητής τηλεφωνίας. Η αίτηση πραγματοποιείται σε λίγα βήματα, εισάγοντας και επιβεβαιώνοντας τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τον Α.Μ.Κ.Α, και το email σου. Αν κάποιος δεν διαθέτει κωδικούς Taxisnet, η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί και μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Από ποιους παρόχους παρέχεται το DataPass;

To DataPass παρέχεται σε συνδέσεις κινητής όλων των παρόχων (Cosmote, Vodafone & Wind) και μπορεί να ενεργοποιηθεί ανεξάρτητα από το είδος της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας (πχ συμβόλαιο, καρτοκινητό, εταιρική, ιδιωτική κλπ).

Κάνε την αίτηση ► DataPass


Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram