eFootball 2022 - Δοκίμασε τον αμφιλεγόμενο δωρεάν διάδοχο του Pro Evolution Soccer

efootball 2022 messi face


Διαθέσιμο έγινε πριν λίγες ημέρες το eFootball 2022, το νέο free to play ποδοσφαιράκι της Konami. Η γνωστή εταιρία έβαλε τέλος στην ιστορία του θρυλικού Pro Evolution Soccer και αποφάσισε να το αντικαταστήσει με το eFootball.

Δυστυχώς αυτή η απόφαση δεν της βγήκε σε καλό αφού λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του, οι φίλοι της σειράς έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο με παράπονα για το νέο παιχνίδι. Παραμορφωμένα πρόσωπα, περίεργα animation και διάφορα προβλήματα στο gameplay, οδήγησαν το eFootball να γίνει το παιχνίδι με τη χαμηλότερη βαθμολογία στο Steam. Λίγες ώρες αργότερα η Konami εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία θα προσπαθήσει να βελτιώσει την κατάσταση του τίτλου μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Για την ώρα το περιεχόμενο του eFootball μοιάζει φτωχό μπροστά στο αντίστοιχο του FIFA 22. Ο τίτλος διαθέτει μόλις 9 ομάδες και ο παίκτης μπορεί να παίξει μόνο απλούς αγώνες, online ή τοπικά. Στο άμεσο μέλλον αναμένεται να προστεθεί ακόμη περισσότερο περιεχόμενο σε αυτόν, ενώ θα γίνει διαθέσιμη και μία έκδοση για συσκευές Android. Μάλιστα, αυτή θα υποστηρίζει cross-platform multiplayer με τις υπόλοιπες εκδόσεις του eFootball 22.

Το eFootball 22 διατίθεται εντελώς δωρεάν για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S/X και υπολογιστές. Οι παρακάτω σύνδεσμοι μας οδηγούν στις αντίστοιχες σελίδες για κάθε πλατφόρμα.

Λειτουργικό σύστημα: Windows, PlayStation, Xbox
Κατασκευαστής: Konami
Πηγή: konami.com/efootball
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram