Η Φάρμα των Ζώων - Κατεβάστε δωρεάν το πασίγνωστο μυθιστόρημα του Τζορτζ Όργουελ

Η Φάρμα των Ζώων - Δωρεάν βιβλίο


Η Φάρμα των Ζώων είναι ο τίτλος του προτελευταίου μυθιστορήματος του Τζορτζ Όργουελ. Εκδόθηκε το 1945, τέσσερα χρόνια πριν από το τελευταίο του έργο, το επίσης διάσημο 1984. Αναφέρεται με αλληγορικό τρόπο σε μία δυστοπική ιστορία κατά την οποία τα ζώα μιας φάρμας μη ανεχόμενα την σκληρή αντιμετώπιση του ανθρώπου-αφέντη, επαναστατούν.
Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου αναφέρεται στα τεκταινόμενα μετά την Επανάσταση και τη διαμόρφωση της κοινωνίας των ζώων της φάρμας κατά την ανεξαρτησία τους από τους ανθρώπους.

Σήμερα, έχουμε τη χαρά να κατεβάσουμε και να διαβάσουμε το βιβλίο αυτό εντελώς δωρεάν, αρχικά χάρη στις εκπληκτικές εκδόσεις της Ανοικτής Βιβλιοθήκης του Γιάννη Φαρσάρη, που ανέλαβε την ηλεκτρονική έκδοση του βιβλίου, και της Ευρυδίκης Αμανατίδου, που χάρισε απλόχερα το μεταφραστικό της ταλέντο για να έχουμε αυτό το έργο στην ελληνική γλώσσα. 

Το βιβλίο μπορούμε να το διαβάσουμε online, να το κατεβάσουμε σε PDF, ePub και Kindle mobi. Καλή ανάγνωση. 

Είδος αρχείου: PDF, online, ePub, Kindle mobi
Μέγεθος: 1.06 MB
Σελίδες: 106
Συγγραφέας: Τζορτζ Όργουελ
Μετάφραση: Ευρυδίκη Αμανατίδου
Πηγή/Εκδόσεις: openbook.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram