«Missing Alert App»: Η προηγμένη εφαρμογή για τον ταχύτερο εντοπισμό των εξαφανισμένων ατόμων

Η προηγμένη εφαρμογή για τον ταχύτερο εντοπισμό των εξαφανισμένων ατόμων


Σίγουρα όσοι παρακολουθούμε τηλεόραση έχουμε παρατηρήσει αρκετές φορές κάποιο Missing Alert για περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής. Σήμερα θα δούμε μια νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που στόχο έχει τον έγκαιρο εντοπισμό των αγνοούμενων παιδιών και ενηλίκων έως 60 χρόνων, σε πραγματικό χρόνο, το «Missing Alert App».

H δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα Missing Alert App, δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας να συμβάλουμε, σε πραγματικό χρόνο, στις έρευνες εντοπισμού αγνοουμένων συνανθρώπων μας, αλλά και να προστατεύσουμε αγαπημένα μας πρόσωπα - παιδιά καθώς και ενήλικες με υψηλό κίνδυνο εξαφάνισης.

Την εφαρμογή διαχειρίζεται αποκλειστικά η εξειδικευμένη ομάδα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία διοχετεύει τις πληροφορίες των χρηστών στην ΕΛ.ΑΣ καθώς και σε άλλους θεσμικούς συναρμόδιους φορείς για τη διαχείριση κάθε περιστατικού εξαφάνισης στην Ελλάδα.

Βίντεο της εφαρμογής



Έκδοση: 1.1.5
Μέγεθος: 8,9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android & iOS
Κατασκευαστής: COSMOTE Greece
Πηγή: https://www.hamogelo.gr/gr/el/missing-alert-app/
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram