Rania School - Η δασκάλα youtuber που κάνει πιο εύκολη τη ζωή σου στο Δημοτικό

Rania School - Δωρεάν μαθήματα σε Γλώσσα και Μαθηματικά

Η Ράνια Κουκλή δεν είναι μοντέλο (θα μπορούσε) αλλά πρόκειται για μια δασκάλα που έφερε το Δημοτικό στο Youtube με τον καλύτερο τρόπο. Είναι από τις φορές που ευχαριστείς τον δημιουργό του Διαδικτύου και φυσικά όχι άδικα! 
Η Ράνια λοιπόν, μέσα από το κανάλι της στο Youtube με τίτλο Rania School διδάσκει Μαθηματικά και Γλώσσα για όλες τις τάξεις του Δημοτικού και το κάνει με μοναδικό τρόπο και φυσικά εντελώς δωρεάν. Όπως αναφέρει και η ίδια: «Στο κανάλι μου δημιουργώ βιντεομαθήματα με σκοπό ΌΛΑ τα παιδιά να θυμούνται όλα όσα δούλεψαν στο σχολείο, ώστε να τα εμπεδώσουν και να νιώσουν σίγουρα για τον εαυτό τους».

Το κανάλι είναι όμορφα κατηγοριοποιημένο ανά θεματική ενότητα για να μην μπερδευόμαστε και επίσης είναι χωρισμένο σε έξι (6) κύριες κατηγορίες ανά τάξη: 


Τα βίντεο είναι εκατοντάδες και νομίζω πως καλύπτουν σχεδόν όλη την ύλη του δημοτικού στη Γλώσσα και τα Μαθηματικά. Βέβαια, η Ράνια συνεχίζει ακάθεκτη και ανεβάζει βίντεο τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, οπότε, σου συνιστώ να κάνεις μία δωρεάν εγγραφή στο κανάλι της και δεν θα το μετανιώσεις: Rania School (δωρεάν βιντεομαθήματα Γλώσσας και Μαθηματικών)


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram