Το dwrean.net έχει το δικό του Telegram

Το dwrean.net στο Telegram


Χρόνια το ακούμε και το ξέρουμε αλλά ποτέ δεν παίρναμε την απόφαση να το κάνουμε. Ναι, το dwrean.net απέκτησε Telegram και εκεί δημιουργήσαμε το κανάλι μας (Channel) και την ομάδα μας (Group) όπου μπορείτε να συμμετέχετε όλοι!

Γι' αυτό όσοι θέλετε να μη χάνετε άρθρο ακολουθήστε το Group που δημιουργήσαμε στο Telegram και θα έχετε το προνόμιο να βλέπετε πρώτοι εκεί οτιδήποτε νέο ανεβαίνει. Πρώτα εκεί και μετά στο Facebook και αλλού. 

Επίσης, εκεί θα μπορούμε να συζητάμε με γραπτό κείμενο, ήχο και βίντεο, οτιδήποτε τεχνολογικό με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα! Φιλοδοξούμε να γίνουμε  μεγάλη παρέα, μια τεχνολογική παρέα που ο ένας θα βοηθάει τον άλλο σε θέματα που τον απασχολούν. 

• ακολούθησε το Group ► Επίσημο group του dwrean.net στο Telegram

σ.σ: Το Telegram φημίζεται για την ιδιωτικότητα που προσφέρει στις συνομιλίες μεταξύ των χρηστών και των ομάδων, χωρίς να πουλιούνται τα δεδομένα και χωρίς διαφημίσεις. Απόλυτα καθαρό και πολύ γρήγορο. Εμείς το λατρέψαμε. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram