VITA - Μία δημοφιλής και εντελώς δωρεάν ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για smartphone

επεξεργασία βίντεο χωρίς watermark

Δεν θα ήταν ψέματα αν ισχυριζόμασταν πως ένας τομέας που «πονάει» το Android, και σε μικρότερο βαθμό το iOS, είναι οι εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο. Οι περισσότερες διαθέσιμες, ιδίως οι δωρεάν, έχουν διάφορες ελλείψεις, ενώ ζητάνε επιπλέον συνδρομή για πάρα πολλά λειτουργίες τους.

Δοκιμάζοντας το VITA, ενθουσιαστήκαμε, καθώς χρησιμοποιώντας το είχαμε την καλύτερη εμπειρία με εφαρμογή του είδους σε smartphone. Ανοίγοντάς το, έχουμε την επιλογή να δημιουργήσουμε ένα νέο project (video) από το μηδέν, ή να βασιστούμε σε κάποιο από τα εκατοντάδες έτοιμα templates. Φυσικά, όλες οι λειτουργίες από ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που θα περίμενε κανείς είναι εδώ, με το υπεράριθμο έτοιμο υλικό για γραμματοσειρές και εφέ να κλέβει την παράσταση. 

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα μέσα από το μενού των ρυθμίσεων να αφαιρέσει το υδατογράφημα, ενώ στο ίδιο μενού επιλέγει την ποιότητα του τελικού βίντεο, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και 1080p (Full HD). Αν στα παραπάνω προσθέσουμε πως δεν συναντήσαμε κάποια προβληματική διαφήμιση, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως το VITA έγινε η αγαπημένη μας δωρεάν εφαρμογή για επεξεργασία βίντεο!

Μπορούμε να το κατεβάσουμε εντελώς δωρεάν μέσω των Google Play και App Store για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS αντίστοιχα.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Snow Inc.
Πηγή: Google Play Store, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram