Windows 11 - Κατέβασέ τα δωρεάν (όλοι οι τρόποι)

Windows 11- download, free

Η αναβάθμιση των Windows 11 έχει ήδη ξεκινήσει αλλά αν βιάζεσαι και δεν σου ήρθε ειδοποίηση για να προχωρήσεις στη πολυπόθητη αναβάθμιση, η Microsoft, έχει έτοιμο το αρχείο εγκατάστασης/αναβάθμισης του PC σου στο νέο λειτουργικό. 

Όπως αναφέρει η ίδια η Microsoft και μας βρίσκει σύμφωνους, εάν κάνεις αναβάθμιση από Windows 10 (και όχι νέα εγκατάσταση), σου συνιστώ να περιμένεις μέχρι να ειδοποιηθείς μέσω του Windows Update ότι η αναβάθμιση είναι έτοιμη για τον υπολογιστή σου.

Υπάρχουν τρεις (3) επιλογές για εγκατάσταση ή δημιουργία μέσων (USB ή DVD) Windows 11, και είναι οι παρακάτω: 

• Βοηθός εγκατάστασης των Windows 11
Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για την εγκατάσταση των Windows 11 στη συσκευή που χρησιμοποιείς αυτή τη στιγμή. 

• Δημιουργία μέσων εγκατάστασης των Windows 11
Εάν θέλεις να πραγματοποιήσεις επανεγκατάσταση ή καθαρή εγκατάσταση των Windows 11 σε νέο ή μεταχειρισμένο υπολογιστή, χρησιμοποίησε αυτή την επιλογή για να πραγματοποιήσεις λήψη του εργαλείου δημιουργίας μέσων (media creation tool) και να δημιουργήσεις ένα USB ή DVD με δυνατότητα εκκίνησης.

Λήψη ειδώλου δίσκου των Windows 11 (ISO)
Αυτή η επιλογή είναι για χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν ένα μέσο εγκατάστασης με δυνατότητα εκκίνησης (μονάδα flash USB, DVD) ή να δημιουργήσουν μια εικονική μηχανή (αρχείο .ISO) για την εγκατάσταση των Windows 11. Αυτή η λήψη είναι ένα ISO πολλαπλών εκδόσεων που χρησιμοποιεί το κλειδί προϊόντος σου για να ξεκλειδώσει τη σωστή έκδοση.

• Όλα τα παραπάνω είναι έτοιμα προς κατέβασμα από την επίσημη σελίδα της Microsoft με τις ανάλογες επεξηγήσεις. Ακολούθησε το σύνδεσμο ► Κατέβασε δωρεάν τα Windows 11. 

Σημαντικό: Πριν από την εγκατάσταση, κατέβασε την εφαρμογή Έλεγχος λειτουργίας υπολογιστή (PCHealthCheck) για να επιβεβαιώσεις ότι η συσκευή σου πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για τα Windows 11. 

Καλή εγκατάσταση! 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram