Accuweather - Μία έγκυρη και δωρεάν πλατφόρμα και εφαρμογή πρόγνωσης καιρού

καιρικές συνθήκες, βροχή αύριο


Η AccuWeather είναι μία Αμερικανική εταιρία που διατηρεί μία ομώνυμη πλατφόρμα πρόγνωσης καιρού. Η εταιρία έχει ιδρυθεί το 1962 και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στον τομέα της, εξυπηρετώντας εκατοντάδες χρήστες καθημερινά.

Για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στο Accuweather μπορεί απλά να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του. Αναζητώντας την περιοχή που τον ενδιαφέρει θα εμφανιστούν διάφορες πληροφορίες για αυτή. Από τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες και θερμοκρασία, μέχρι πρόβλεψη ανά ώρα και για τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, υπάρχει και μηνιαία πρόβλεψη, ωστόσο αυτή δεν είναι πάντα 100% έγκυρη. Στη καρτέλα ραντάρ βλέπουμε διάφορες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν πάνω σε χάρτη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ένδειξη για την τρέχουσα ποιότητα αέρα, η οποία προσμετράται από τους ρύπους που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα. Ταυτόχρονα, στην επισκόπηση αλλεργιών υπάρχουν πληροφορίες για τα ποσοστά γύρης, σκόνης και μούχλας, τα οποία επηρεάζουν την υγεία αρκετών ανθρώπων.

Εκτός της ιστοσελίδας, το Accuweather διατηρεί τις δικές του εφαρμογές για smartphone και tablet, οι οποίες γνωρίζουν τεράστια επιτυχία. Μπορούμε να τις κατεβάσουμε εντελώς δωρεάν από το Google Play Store και το App Store, για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS, αντίστοιχα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: accuweather.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram