CalcTape - Δωρεάν αριθμομηχανή χωρίς διαφημίσεις για υπολογισμούς κάθε είδους

CalcTape - Δωρεάν και εύκολη εφαρμογή για υπολογισμούς

Μετά από πολλά αιτήματα ακολούθων στην σελίδα μας στο Facebook, σήμερα θα δούμε την εφαρμογή «CalcTape Calculator», μια δωρεάν, διαδικτυακή και πολύ χρήσιμη εφαρμογή για κάθε «αρνητή» της εφαρμογής «Υπολογισμός Φ.Π.Α.».

Αρχικά, το CalcTape έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα. Το μεγαλύτερο μέρος της εφαρμογής «πιάνει» ο χώρος εργασίας, που  είναι το πρόγραμμα επεξεργασίας όπου μπορούμε να κάνουμε τους υπολογισμούς μας, ενώ στα δεξιά υπάρχει το πληκτρολόγιο αριθμών και τα προσαρμοσμένα κουμπιά.

Το CalcTape είναι μια καινοτόμος εφαρμογή αριθμομηχανής που μας θυμίζει αυτές τις παλιομοδίτικες αριθμομηχανές (για όσους γενήθηκαν πριν το 1985).  Όπως αναφέραμε εν συντομία, υπήρξε μια εποχή που οι αριθμομηχανές ήταν μια ξεχωριστή υπαρκτή οντότητα και χρειάζονταν χαρτί για να λειτουργήσουν σωστά. 

Η συγκεκριμένη εφαρμογή βέβαια δεν χρησιμοποιεί χαρτί, αλλά μας επιτρέπει να αποθηκεύουμε όσους υπολογισμούς θέλουμε για μεταγενέστερη προβολή, πράγμα που μας δίνει πραγματικά αυτή την αίσθηση της ρετρό αριθμομηχανής.

Μερικές από τις δυνατότητες της εφαρμογής:
  • Μπορούμε να κάνουμε αρκετούς υπολογισμούς σε μία σελίδα
  • Μπορούμε να βλέπουμε τα ενδιάμεσα αποτελέσματα
  • Μπορούμε να τροποποιούμε τους υπολογισμούς μας
  • Μπορούμε να υπολογίζουμε ποσοστά
  • Μπορούμε να προσθέτουμε σημειώσεις και σχόλια
  • Μπορούμε να εκτυπώνουμε τους υπολογισμούς μας

Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram