Dark Reader - Σκοτεινή λειτουργία (Dark Mode) σε όλες τις ιστοσελίδες δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις

Dark Reader - Δωρεάν dark mode σε όλες τις ιστοσελίδες

Το Dark Reader είναι ένα δωρεάν, ανοιχτού κώδικα πρόσθετο και χωρίς διαφημίσεις που είναι διαθέσιμο για τους περισσότερους browsers όπου μας προσφέρει Dark Mode σε όλες τις ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε. 

Η σκοτεινή λειτουργία (ή αλλιώς Dark Mode) προορίζεται να μειώσει την έκθεση στο μπλε φως και να βοηθήσει στην καταπόνηση των ματιών μας που συνοδεύεται από παρατεταμένο χρόνο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το Dark Reader, στις τελευταίες του εκδόσεις ξεπέρασε τους 8.000.000 χρήστες συνολικά στον Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge και στον Safari. Η εφαρμογή αναστρέφει τα φωτεινά χρώματα, σε υψηλή αντίθεση κάνοντάς τα ευανάγνωστα τη νύχτα.

Επιπρόσθετα μέσα από την εφαρμογή μπορούμε να προσαρμόσουμε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, το φίλτρο σέπια, τη σκοτεινή λειτουργία, τις ρυθμίσεις γραμματοσειράς και τη λίστα παράβλεψης (ignore list) για τις ιστοσελίδες που δεν θέλουμε να βλέπουμε σε Dark Mode.

Δείτε την επίδειξη της εφαρμογής



Έκδοση: 4.9.70
Μέγεθος: 648 KiB
Browsers: Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari
Πηγή: darkreader.org
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal