Δωρεάν ντοκιμαντέρ για την επέτειο του Πολυτεχνείου

17 Νοεμβρίου - Δωρεάν ντοκιμαντέρ

Με αφορμή την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου του 1973, σου παρουσιάζουμε το δωρεάν ντοκιμαντέρ «Οι νεκροί του Πολυτεχνείου και οι ελεύθεροι σκοπευτές της Χούντας» που επιμελήθηκε η «Μηχανή του χρόνου»

Η  «Μηχανή του Χρόνου» είναι μια δημοσιογραφική προσπάθεια που ταξιδεύει στην ιστορία, διερευνά σημαντικά γεγονότα και παρουσιάζει άγνωστες πλευρές από την ζωή ανθρώπων που αξίζει να γνωρίζουμε τα έργα και τις ημέρες τους....

To ντοκιμαντέρ παρουσιάζει μέσα από μαρτυρίες και ντοκουμέντα το μυστικό σχέδιο της χούντας που παγίδευσε όλη την περιοχή με ελεύθερους σκοπευτές και αιματοκύλισε το Πολυτεχνείο. 

Επιπρόσθετα, η δημοσιογραφική έρευνα ξεχωρίζει το μύθο από την πραγματικότητα και φωτίζει τη λίστα με τα θύματα μετά την πτώση της χούντας. 

 Η «Μηχανή του χρόνου» λύνει το μυστήριο πίσω από μια σειρά ιστορικών φωτογραφιών που δείχνουν αιμόφυρτους άνδρες μπροστά από την κεντρική πύλη του Πολυτεχνείου. 
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram