Google Sites - Δωρεάν κατασκευή ιστοτόπου εύκολα και γρήγορα

Google Sites - Η νέα δωρεάν και ανανεωμένη έκδοση των Ιστοτόπων Google


Θέλεις να δημιουργήσεις έναν νέο ιστότοπο ή να δοκιμάσεις ένα εργαλείο κατασκευής websites; Τα Google Sites μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε και να προσαρμόσουμε γρήγορα ιστότοπους σε μια προσβάσιμη και εύχρηστη πλατφόρμα.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε συνεργατικούς ελκυστικούς ιστότοπους υψηλής ποιότητας για την ομάδα μας, το έργο μας ή την εκδήλωσή μας. Τα websites φαίνονται υπέροχα σε κάθε οθόνη, από επιτραπέζιο υπολογιστή έως smartphone. Όλα αυτά χωρίς εκμάθηση σχεδίασης ή προγραμματισμού.

Η δημιουργία και η επεξεργασία της ιστοσελίδας μας είναι εξαιρετικά απλή. Δεν χρειάζεται να έχουμε τεχνικό υπόβαθρο για την αποτελεσματική χρήση των Google Sites. Κάθε λειτουργία είναι φιλική προς εμάς, και μπορούμε να ξεκινήσουμε μέσα σε λίγα λεπτά την κατασκευή του δικού μας δωρεάν online χώρου.

(σ.σ. : Τα Google Sites κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2008, αλλά υπήρξαν σημαντικές ενημερώσεις στην πορεία. Αυτή τη στιγμή, η Google καταργεί σταδιακά παλαιότερους ιστότοπους, που ονομάζονται «Classic Sites», υπέρ της νεότερης και πολύ καλύτερης έκδοσης)

Ωστόσο, τα Google Sites δεν είναι τόσο «ολοκληρωμένα» όσο άλλα παρόμοια εργαλεία (π.χ. Wordpress, Wix, Weebly), αλλά αν αναζητάμε μια δωρεάν υπηρεσία για μια παρουσίαση εργασίας, μια μικρή επιχείρηση ή μια τοπική εκδήλωση, τα Google Sites θα μπορούσαν να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε.

Κατασκευαστής: Google
Πηγή: Google Workspace Learning Center
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram