HTTrack Website Copier - Κατέβασε ολόκληρες ιστοσελίδες στον υπολογιστή σου

HTTrack Website Copier: Download websites

Το HTTrack Website Copier είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μας επιτρέπει να κατεβάσουμε ολόκληρα websites στον υπολογιστή μας και να τα διαβάσουμε αργότερα χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο διαδίκτυο. 

Πολύ εύκολο στη χρήση, υπάρχει και στην Ελληνική γλώσσα ενώ η αναμονή για το κατέβασμα μια ολόκληρης ιστοσελίδας εξαρτάται από τη σύνδεσή μας στο διαδίκτυο και από το περιεχόμενο του εκάστοτε site. Για παράδειγμα, Αν επιχειρήσεις να κατεβάσεις το dwrean.net, θα διαπιστώσεις πως είναι πάρα πολλά GB και θα σου πάρει αρκετές ώρες. Φυσικά, σου επιτρέπεται να κατεβάσεις και μεμονωμένες σελίδες από ένα website. 

Το HTTrack Website Copier μπορεί να φανεί χρήσιμο σε άτομα που θέλουν να κάνουν μία παρουσίαση ενός site και δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή να αποθηκευτεί στον υπολογιστή μας για μελλοντική χρήση. Διατίθεται για υπολογιστές με λειτουργικά Windows και Linux ενώ υπάρχει και portable έκδοση. Για τα κινητήα, υπάρχει μια έκδοση για Android συσκευές. Στο download link που ακολουθεί, θα μεταφερθείς στο επίσημο website όπου θα βρεις όλες τις σχετικές εκδόσεις. 

Έκδοση: 3.49-2
Μέγεθος: 4.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All, Linux, Android
Κατασκευαστής:Xavier Roche
Πηγή: httrack.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram