«Η Ελλάς με αριθμούς» - Ενδιαφέροντα στατιστικά για την Ελλάδα, δωρεάν σε PDF

Η Ελλάδα με αριθμούς από το 2015 έως και σήμερα



H Ελληνική Στατιστική Αρχή (EΛΣΤΑΤ) εκδίδει κάθε τρίμηνο ένα PDF στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, όπου παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία που σκιαγραφούν την τρέχουσα δημογραφική, κοινωνική και οικονομική εικόνα της Ελλάδας με τρόπο σαφή και εμπεριστατωμένο.

Το PDF με τίτλο  «Η Ελλάς με αριθμούς» απευθύνεται στο κοινό που ενδιαφέρεται να σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα της χώρας από τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία. Οι στατιστικές χρονοσειρές που περιέχονται σε αυτό καταρτίζονται, κυρίως, από την ΕΛΣΤΑΤ. Επίσης, δημοσιεύονται για λόγους σύγκρισης, ανά θεματική ενότητα, επιλεγμένοι πίνακες με στατιστικά στοιχεία των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Μπορείς να βρεις στατιστικά από το 2015 και εντεύθεν. Στο λινκ που παραθέτω πιο κάτω θα βρεις όλα αυτά τα PDF (ανά τρίμηνο) σε χρονολογική σειρά για να κατεβάσεις αυτό που θέλεις να μελετήσεις. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram