YT5S - Ο πιο γρήγορος και απλός τρόπος για κατέβασμα βίντεο ή MP3 από το YouTube

κατέβασμα τραγουδιού ή βίντεο από YouTube

Σίγουρα υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές για να κατεβάσει κανείς βίντεο από το YouTube. Από ιστοσελίδες που είναι αφιερωμένες σε αυτόν το σκοπό, πρόσθετα για browsers, μέχρι και ειδικά προγράμματα με πάρα πολλές λειτουργίες. Τι γίνεται όμως όταν θες να κατεβάσεις ένα βίντεο άμεσα και εύκολα χωρίς να μπλέκεις με νέες και περίπλοκες εφαρμογές; 

Η ομάδα του Dwrean.net έχει και εδώ τη λύση. Έστω ότι έχουμε ανοιχτή μία καρτέλα με το βίντεο που θέλουμε να κατεβάσουμε. Τότε, αρκεί να πάμε στη μπάρα διευθύνσεων και να προσθέσουμε πριν την κατάληξη .com, τους χαρακτήρες 5s.

Για παράδειγμα ο σύνδεσμός μας από: 
θα μετατραπεί σε:
https://www.youtube5s.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Έπειτα αυτόματα η καρτέλα μας θα γίνει reload, και θα μεταφερθούμε στην ιστοσελίδα YT5S. Εκεί καλούμαστε να επιλέξουμε το φορμάτ και την ποιότητα του βίντεο που θέλουμε να κατεβάσουμε. Υποστηρίζονται αναλύσεις έως 1080p σε τύπο αρχείου .mp4, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να κατεβάσουμε μόνο τον ήχο από το βίντεο σε MP3.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια πλατφόρμα υπάρχει και η δυνατότητα λήψης βίντεο από το Facebook, όμως για αυτό θα χρειαστεί να επικολλήσουμε τον σύνδεσμο του Facebook βίντεο στο αντίστοιχο πεδίο της Facebook Downloader ενότητας της ιστοσελίδας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://yt5s.com

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram