My Car Service - Δωρεάν εφαρμογή για να κρατάς ιστορικό των σέρβις του αυτοκινήτου σου

Ιστορικό σέρβις αυτοκινήτου

Με το My Car Service μπορούμε να καταγράψουμε και να παρακολουθήσουμε το ιστορικό των σέρβις που κάνουμε στο αυτοκίνητό μας μέσα από ένα εύχρηστο μενού. 

Μέσω αυτής της δωρεάν εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android μπορούμε να καταχωρήσουμε όλες τις εργασίες που χρειάζονται σε ένα όχημα, κατά ημερομηνία, τον τύπο του σέρβις, το συνολικό κόστος, γρήγορα και εύκολα. Μπορούμε να προσθέσουμε παραπάνω από ένα όχημα και μας δίνεται επιλογή να καταχωρήσουμε αγαπημένα συνεργεία και να τα έχουμε στην εφαρμογή. 

Επιπρόσθετα, δημιουργώντας το προφίλ μας, μπορούμε να φτιάξουμε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων μας στους cloud Server της εφαρμογής και να συγχρονίζονται με όλες τις συσκευές μας. 

Αν θέλεις να στηρίξεις τον δημιουργό της εφαρμογής, υπάρχουν μερικές έξτρα λειτουργίες οι οποίες χρεώνονται στην εφάπαξ τιμή των 3 ευρώ (in app purchase), ωστόσο και η δωρεάν έκδοση είναι πλήρως λειτουργική χωρίς ουσιαστικούς περιορισμούς.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η εφαρμογή είναι Ελληνική, έχει πολύ καλή βαθμολογία στο Google Play Store (4.7 αστέρια) και πάνω από 10.000 downloads μέχρι στιγμής. 

Έκδοση: 4.3.2
Μέγεθος: 82 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: Γεώργιος Ανθόπουλος
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram