Netflix Games: Δωρεάν παιχνίδια στο Netflix για όλους τους συνδρομητές (και στην Ελλάδα)

Netflix Games: Δωρεάν παιχνίδια στο Neftlix για όλους του συνδρομητές (και στα Ελληνικά)


Όχι δεν διάβασες λάθος, το Netflix η δημοφιλέστερη ίσως συνδρομητική υπηρεσία streaming που μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες χωρίς διαφημιστικά σποτ, ανακοίνωσε την ενσωμάτωση δωρεάν παιχνιδιών στην πλατφόρμα της για όλους τους συνδρομητές της.

Σύμφωνα με τον Mike Verdu, τον Αντιπρόεδρο Ανάπτυξης Παιχνιδιών του Netflix «Αγαπάμε τα παιχνίδια, είτε είναι φυσικά παιχνίδια, είτε είναι παιχνίδια μυαλού είτε είναι το Squid Game», γεγονός που μας δείχνει ότι τα Netflix Games ήρθαν για να μείνουν μιας και το Netflix είχε επεκτείνει τις επενδύσεις του στο gaming εδώ και αρκετό καιρό.

Πως δουλεύει το Netflix Games;

Αρχικά τα μέλη που χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο Android θα δουν μια ειδική σειρά με παιχνίδια και μια καρτέλα παιχνιδιών, όπου μπορούν να επιλέξουν κάποιο παιχνίδι για λήψη ενώ τα μέλη που χρησιμοποιούν τάμπλετ Android θα δουν μια ειδική σειρά με παιχνίδια, καθώς και ένα αναπτυσσόμενο μενού κατηγοριών, από το οποίο θα μπορούν να επιλέξουν παιχνίδια για λήψη.

Και το καλύτερο είναι ότι τα παιχνίδια για φορητές συσκευές είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και διαθέσιμα σε πολλές από τις γλώσσες που προσφέρει το Netflix, έτσι τα παιχνίδια θα είναι αυτόματα και στα Ελληνικά. Εάν η γλώσσα όμως, δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, τα παιχνίδια θα εμφανίζονται αυτόματα στα Αγγλικά.

Ποια παιχνίδια μπορούμε να παίξουμε τώρα (μέσω του Google Play Store)

Στην πρώτη κυκλοφορία του Netflix Games, βλέπουμε 5 παιχνίδια όπου τα 2 από αυτά συνδέονται με τη δημοφιλή σειρά Stranger Things. Αυτά τα κατεβάζουμε από το Google Play Store και μπορούμε να τα παίξουμε δωρεάν αφού εισάγουμε τα στοιχεία που έχουμε στον Netflix λογαριασμό μας. 
Η κυκλοφορία αυτής της εβδομάδας είναι μόνο για τηλέφωνα και tablet Android. Το Netflix ανακοίνωσε ότι τα παιχνίδια θα έρθουν σε συσκευές iOS «τους επόμενους μήνες».

(σ.σ. : Η Apple είχε προηγουμένως αντισταθεί στις προσπάθειες άλλων εταιρειών να βάλουν "καταστήματα εντός καταστημάτων" - ιδιαίτερα όσον αφορά τα παιχνίδια.)

Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Το Netflix, μπήκε στην ναυαρχίδα του Gaming και θα συνεχίσει με πολύ ενθουσιασμό να βελτιώνει την gaming εμπειρία για φορητές συσκευές, καθώς και να εμπλουτίζει την προσφορά ψυχαγωγικού περιεχομένου τους ερχόμενους μήνες.

Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram