Resplash - Περισσότερες από 1 εκατομμύριο εικόνες έτοιμες να γίνουν Wallpaper

εφαρμογή με εικόνες για wallpaper



Το Resplash είναι μία φανταστική εφαρμογή που αξίζει να βρίσκεται εγκατεστημένη σε κάθε smartphone. Πρόκειται για μία τεράστια γκάμα φωτογραφιών και εικόνων, που προέρχονται από το Unsplash.com, την ιστοσελίδα με τις αμέτρητες εικόνες χωρίς δικαιώματα.

Μέσα στο Resplash υπάρχουν περισσότερες από ένα εκατομμύριο εικόνες οι οποίες ανανεώνονται καθημερινά. Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει εικόνες στη συσκευή του, σε υψηλή ανάλυση ή να τις θέσει αυτόματα ως wallpaper για την αρχική οθόνη του smartphone του. Παράλληλα, το Resplash δίνει τη δυνατότητα για αυτόματη ανανέωση του wallpaper μας, για να μη βαριόμαστε ποτέ τη συσκευή μας. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως το Resplash διαθέτει και Dark Mode, για να κάνει τη περιήγηση πιο ξεκούραστη.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, το Resplash είναι μία πραγματικά χρήσιμη εφαρμογή, που μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε εντυπωσιακές εικόνες ή και φωτογραφίες σε διάφορες κατηγορίες. Μπορούμε να το κατεβάσουμε εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play Store και να το εγκαταστήσουμε σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

Έκδοση: 3.3
Μέγεθος: 6.5ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής:  Brandon Lam
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram