SodaPDF - Ο online παράδεισος των PDF αρχείων με εργαλεία για ξεκλείδωμα, συγχώνευση, μετατροπή, συμπίεση και πολλά ακόμη

εργαλείο για PDF χωρισμός διαγραφή συγχώνευση συμπίεση


Οι πιστοί αναγνώστες σίγουρα θα θυμηθούν κάτι στο άκουσμα της λέξης SodaPDF, αφού πριν αρκετό καιρό είχαμε παρουσιάσει το online εργαλείο για ξεκλείδωμα αρχείων PDF. Από τότε μέχρι σήμερα, άλλαξαν πολλά, με την Soda να αποφασίζει να διαθέσει σχεδόν όλο τον κατάλογο εργαλείων της δωρεάν.

Επισκεπτόμενοι την κατηγορία των «Free Online Tools» αρχικά θα τρομάξουμε από τη πληθώρα εργαλείων. Στον κατάλογο των διαθέσιμων εργαλείων έχουμε πολλές κατηγορίες οι οποίες περιλαμβάνουν μέσα τους διάφορα εργαλεία. Για παράδειγμα υπάρχει η κατηγορία μετατροπής από PDF σε άλλους τύπους αρχείων (π.χ. PPT, Word), αλλά και η αντίστροφη κατηγορία, για μετατροπή αρχείων Word, JPG, PPT και άλλων σε PDF.
 
Στη κατηγορία διαχείρισης αρχείων PDF έχουμε εργαλεία για συγχώνευση, διαίρεση και διαγραφή σελίδων από PDF αρχεία, αλλά και το εργαλείο συμπίεσης για μείωση μεγέθους. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κατηγορία ασφάλεια και υπογραφή, που μας επιτρέπει να υπογράψουμε ψηφιακά ένα PDF αρχείο ή να το προστατεύσουμε με κωδικό, υποστηρίζοντας φυσικά και το ξεκλείδωμα PDF αρχείων. 
 
Χρήσιμη είναι και η κατηγορία προβολή και επεξεργασία, όπου φιλοξενούνται εργαλεία για περιστροφή PDF αρχείων, αλλαγή μεγέθους, επεξεργασία του περιεχομένου αλλά και για προσθήκη υδατογραφήματος σε ένα αρχείο PDF. Φυσικά η SodaPDF δεν θα μπορούσε να μην έχει εργαλείο για ανάγνωση PDF αρχείων ή για δημιουργία ενός νέου.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε νόημα αν δεν ήταν δωρεάν και ευτυχώς όλες οι παραπάνω λειτουργίες φαίνεται να είναι διαθέσιμες εντελώς δωρεάν, με κάποιους μικρούς περιορισμούς όσον αφορά τον αριθμό των αρχείων που μπορούμε να ανεβάσουμε στην υπηρεσία καθημερινά. Φυσικά, αν κάποιος μείνει ικανοποιημένος μπορεί να προχωρήσει σε αγορά συνδρομής στην υπηρεσία και να έχει πρόσβαση και στις αντίστοιχες desktop εφαρμογές για χρήση εκτός σύνδεσης.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: sodapdf.com/freeonlinetools/


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram