Wacom Notes - Κρατάμε σημειώσεις και τις μετατρέπουμε σε ψηφιακό κείμενο

Εφαρμογή για σημειώσεις Android Wacom Notes

Έχοντας παρουσιάσει μία τεράστια ποικιλία εφαρμογών για σημειώσεις, πλέον έχουμε γίνει επιλεκτικοί και περιοριζόμαστε μόνο σε όποιες πραγματικά καταφέρνουν να ξεχωρίσουν. Το Wacom Notes είναι σίγουρα μία από αυτές, καθώς πίσω από αυτή βρίσκεται η Wacom.
 
Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα εφαρμογή που είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν για υπολογιστές, smartphone, tablet αλλά και Chromebook. Όσοι έχουν επαφή με την Wacom θα ξέρουν πως η εταιρία εξειδικεύεται στη σχεδίαση και στη καταγραφή σημειώσεων, με stylus (το ειδικό πενάκι), πάνω σε ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα με τη νέα εφαρμογή της, το Wacom Notes, μπορούμε όχι μόνο να κρατήσουμε τις δικές μας χειρόγραφες σημειώσεις, αλλά ακόμη και να τις μετατρέψουμε σε ψηφιακό κείμενο! Το μόνο που χρειάζεται είναι μία συνδρομή στην υπηρεσία Inkspace Plus, η οποία δεν κοστίζει χρήματα.

Οι δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή είναι πάρα πολλές όπως ελεύθερη σχεδίαση, υπογράμμιση, αλλαγή χρώματος πένας και πολλά ακόμη. Μετά την καταγραφή μίας σημείωσης, είτε την αποθηκεύουμε τοπικά, είτε μπορούμε να την μοιραστούμε μέσα από την επιλογή κοινοποίησης.
 
Εμείς ήδη ξεκινήσαμε να τη χρησιμοποιούμε και ο χρόνος θα δείξει αν αυτή θα μας κερδίσει. Η αλήθεια είναι όμως πως ήδη έχουμε εντυπωσιαστεί. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και αντίστοιχη έκδοση για υπολογιστές, ιδανική για όσους έχουν tablet ή laptop με οθόνη αφής.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, Windows
Κατασκευαστής:  Wacom
Πηγή: wacom.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram