Alarm Clock for Heavy Sleepers - Η καλύτερη εφαρμογή ξυπνητήρι με μαθηματικούς γρίφους και πολλές δυνατότητες

best android app alarm

Αν έχεις πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα, η ομάδα του dwrean.net έχει τη λύση. Το Alarm Clock for Heavy Sleepers είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Android smartphone που τιμάει το όνομά της και κάνει ακριβώς αυτό που δηλώνει.

Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη εφαρμογή του είδους, με τις δυνατότητες της να είναι αμέτρητες. Μέσω αυτής μπορούμε να ορίσουμε ξυπνητήρια που είτε επαναλαμβάνονται είτε θα χτυπήσουν μία φορά. Κάθε αφύπνιση έχει τις δικές τις ρυθμίσεις, με ίσως πιο εύστοχη να είναι αυτή με τους γρίφους. Ο χρήστης μπορεί να ορίσει το πως θα «κλείσει» το ξυπνητήρι του, είτε μετά από την επίλυση ενός μαθηματικού γρίφου, είτε με τη λύση ενός captcha, είτε με σκανάρισμα ενός NFC tag ή QR code, είτε ακόμη και με το άνοιγμα του φωτισμού του δωματίου. Με αυτόν τον τρόπο κανείς δεν θα αργήσει ξανά στη δουλειά ή στο μάθημα, ενώ το ξύπνημα θα είναι όνειρο με την αγαπημένη μας μουσική.

Οι λειτουργίες είναι πραγματικά αμέτρητες, αφού το Alarm Clock for Heavy Sleepers, συνδυάζεται με εφαρμογές ημερολογίου, αλλά και με εφαρμογές αυτοματοποίησης διαδικασιών όπως το Tasker. Παράλληλα, η εφαρμογή υποστηρίζει Android Wear για εύκολη διάδραση μέσω smartwatch. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής ύπνου, ώστε το ξυπνητήρι να σας ξυπνήσει την κατάλληλη στιγμή.

Αν λάτρεψες και εσύ το Alarm Clock for Heavy Sleepers, αποκτώντας την επί πληρωμή έκδοσή του μπορείς να αφαιρέσεις τις διαφημίσεις μέσα από αυτό!

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Smart Alarm Clock Team
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram