Castro - Βρες όλες τις πληροφορίες για το smartphone σου και έλεγξε τη σωστή λειτουργία του

Castro δωρεάν εφαρμογή για εμφάνιση πληροφοριών


Αν δεν είσαι κάποιος με τρελές γνώσεις, το πιθανότερο είναι να μην έχεις εικόνα για το υλικό μέρος του smartphone σου. Σε αυτή την περίπτωση μία εφαρμογή όπως το Castro είναι απαραίτητη για να έχεις εικόνα των χαρακτηριστικών της συσκευής σου.

Το Castro είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Android smartphone και tablet που παρακολουθεί την κατάσταση της συσκευής μας. Πληροφορίες όπως οι πυρήνες του επεξεργαστή μας, η διαθέσιμη μνήμη RAM, ο ελεύθερος αποθηκευτικός χώρος, η θερμοκρασία της μπαταρίας, η κατάσταση του δικτύου και πολλά ακόμη, εμφανίζονται στην καρτέλα «Dasboard». 

Μία επιπλέον λειτουργία του Castro είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης ελέγχων. Ίσως ο πιο σημαντικός από αυτούς είναι ο έλεγχος ορθής λειτουργίας της οθόνης μας. Κατά την διάρκειά του ο χρήστης τεστάρει την οθόνη αφής και είναι δυνατός ο εντοπισμός «νεκρών» σημείων ή δυσλειτουργιών στον αισθητήρα αφής της συσκευής. Παράλληλα μπορούν να εντοπιστούν και καμένα pixel.

Σίγουρα το Castro δεν είναι η πρώτη εφαρμογή του είδους, ωστόσο με σιγουριά είναι η πιο καλαίσθητη και η πιο «εύπεπτη» για απλούς χρήστες.

Έκδοση: 4.4
Μέγεθος: 6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Pavel Recun
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram