DrivingQuiz: Δωρεάν Τεστ για Σήματα Οδήγησης

Δωρεάν  μαθήματα για σήματα οδήγησης

Η ιστοσελίδα drivingquiz.gr προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα δωρεάν online προετοιμασίας για τις εξετάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη web εφαρμογή μέσω της οποίας μας παρέχεται το απαραίτητο υλικό για τις τέσσερεις (4) κύριες κατηγορίες οχημάτων, το αυτοκίνητο, τη μοτοσυκλέτα, το φορτηγό και το λεωφορείο. Για κάθε ένα από τα παραπάνω οχήματα, δίνεται η δυνατότητα  μελέτης όλων των πιθανών ερωτήσεων (είτε στο σύνολο τους ή ανά κατηγορία) που μπορεί να κληθεί να απαντήσει ο εξεταζόμενος καθώς και η δυνατότητα προσομοίωσης εξετάσεων με ένα σετ τυχαίων ερωτήσεων και περιορισμένο χρονικό διάστημα για την απάντηση τους.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ότι οι λανθασμένες απαντήσεις που θα δώσει ένας χρήστης κατά τη διάρκεια ενός τεστ, καταγράφονται από το σύστημα και επαναλαμβάνονται στο αμέσως επόμενο τεστ του χρήστη, ούτως ώστε εκείνος να έχει την ευκαιρία να εμπεδώσει τη σωστή απάντηση.

Ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο εργαλείο ώστε να γράψεις καλά στις εξετάσεις. Καλή επιτυχία! 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram