[Προσφορά GoG]: Κάντε δικό σας το adventure παιχνίδι Lorelai εντελώς δωρεάν

Δωρεάν παιχνίδι GOG

Το γνωστό ψηφιακό κατάστημα της CD Project επιστρέφει στα δώρα και χαρίζει εντελώς δωρεάν το παιχνίδι Lorelai για υπολογιστές.

Το Lorelai είναι ένα point-and-click adventure παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Harvester Games, το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού ονόματι Lorelai που αγωνίζεται να ξεφύγει από τους δαίμονες του παρελθόντος της και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της σημερινής της ζωής. Οι παίκτες καλούνται να λύσουν γρίφους και να αλληλεπιδράσουν με διάφορους χαρακτήρες για να διαλευκάνουν τα μυστήρια του κόσμου της Lorelai και να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Με το όμορφο καλλιτεχνικό ύφος, το μαγευτικό soundtrack και τη συναισθηματικά φορτισμένη αφήγηση, το Lorelai προσφέρει μια μοναδική και καθηλωτική εμπειρία για τους οπαδούς του είδους.

Για να το κάνετε δικό σας αρκεί να το προσθέσετε έγκαιρα στο λογαριασμό σας μέσω του παρακάτω συνδέσμου ή μέσω του προγράμματος GoG Galaxy, αφού πρώτα έχετε συνδεθεί σε αυτόν. Έπειτα, θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη στον υπολογιστή σας όποτε συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 
Αποκτήστε το παιχνίδι:
Lorelai

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram