[Προσφορά GoG]: Δωρεάν για λίγες ημέρες το παιχνίδι X-Morph: Defence για υπολογιστές

 
Δωρεάν παιχνίδι από GoG

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε και επίσημα το 2021, το αγαπημένο μας GoG μας χαρίζει ένα τελευταίο παιχνίδι για υπολογιστές. Ο λόγος για την πλήρη έκδοση του X-Morph: Defence, η οποία προσφέρεται εντελώς δωρεάν για μία ημέρα.

Πρόκειται για ένα γνωστό παιχνίδι που δανείζεται πολλά στοιχεία από arcade shooter του παρελθόντος, αλλά και από σύγχρονα tower defence. Όπως στα περισσότερα παιχνίδια του είδους, η γη έρχεται αντιμέτωπη με μία μεγάλη εξωγήινη απειλή και εμείς πρέπει να την αντιμετωπίσουμε, διαθέτοντας ένα πλούσιο οπλοστάσιο. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι και τα περιβάλλοντα του τίτλου, τα οποία καταστρέφονται εντελώς. Σίγουρα, αν το δοκιμάσετε αξίζει να παιχθεί σε διπλό, στην ίδια οθόνη μαζί με έναν φίλο.

Για να το κάνετε δικό σας αρκεί να το προσθέσετε έγκαιρα στο λογαριασμό σας μέσω του παρακάτω συνδέσμου ή μέσω του προγράμματος GoG Galaxy. Έπειτα αυτό θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη οποιαδήποτε φορά συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 
Αποκτήστε το παιχνίδι:
X-Morph: Defence Complete Edition

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram