[Προσφορά GoG]: Κάντε δικό σας το platform παιχνίδι Shantae and the Pirate’s Curse εντελώς δωρεάν

Δωρεάν παιχνίδι προσφορά GoG

Το γνωστό ψηφιακό κατάστημα της CD Project ξεκίνησε τα Summer Sales του και με αφορμή αυτό χαρίζει εντελώς δωρεάν το παιχνίδι Shantae and the Pirate’s Curse για υπολογιστές.

Αν και για τους περισσότερους είναι άγνωστο, τουλάχιστον ως όνομα, το Shantae and the Pirate’s Curse έχει λάβει πάρα πολύ θετικές αξιολογήσεις. Πρόκειται για ένα platform παιχνίδι στο οποίο ο παίκτης λαμβάνει τον έλεγχο ενός τζίνι, της Shantae. Αφού έχει χάσει τις δυνάμεις της, η Shantae θα προσπαθήσει με τη βοήθεια μίας «ιδιαίτερης» ομάδας, να καταφέρει να επανακτήσει μέρος αυτών αλλά και να σώσει της Sequin Land από μία κατάρα.

Για να το κάνετε δικό σας αρκεί να το προσθέσετε έγκαιρα στο λογαριασμό σας μέσω του παρακάτω συνδέσμου ή μέσω του προγράμματος GoG Galaxy, αφού πρώτα έχετε συνδεθεί σε αυτόν. Έπειτα, θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη στον υπολογιστή σας όποτε συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 
Αποκτήστε το παιχνίδι:
Shantae and the Pirate's Curse

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram