«Image Colorization API» - Δωρεάν εφαρμογή που χρωματίζει ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Χρωματίζουμε δωρεάν ασπρόμαυρες εικόνες
Σε προηγούμενη ανάρτηση είδαμε τα εκπληκτικά αποτελέσματα που δημιουργεί η τεχνητή νοημοσύνη διορθώνοντας παλιές γρατσουνισμένες φωτογραφίες. Πραγματικά, μείναμε με το στόμα ανοικτό με την AI και ψάξαμε να βρούμε αντίστοιχο εργαλείο που να χρωματίζει παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Φυσικά το βρήκαμε και πρόκειται για μια δωρεάν online εφαρμογή ονόματι «Image Colorization API» από την DeepAI. Δεν έχεις να αγχωθείς για τη λειτουργία του, διότι απλά ανεβάζεις την φωτογραφία που θέλεις να χρωματίσεις και τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα. Εκτός του upload της φωτογραφίας, σου δίνεται η δυνατότητα να δώσεις απευθείας το URL μια εικόνας που είδες στο διαδίκτυο. 

Ξεκίνα να χρωματίζεις τις εικόνες ► Image Colorization

Λίγα λόγια για τους δημιουργούς και το όραμά τους
Η DeepAI ιδρύθηκε με την πεποίθηση ότι ένα μέλλον χτισμένο με τεχνητή νοημοσύνη επιτρέπει την ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου της ανθρωπότητας.  Η DeepAI αναπτύσσει τεχνολογίες για να βοηθήσει να γίνει πραγματικότητα αυτό το μέλλον, ενώ κινείται προς τον απώτερο στόχο να κάνει την AGI (Τεχνητή γενική νοημοσύνη) άμεσα προσβάσιμη στον καθένα.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram