[Προσφορά Indiegala]: Δωρεάν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στρατηγικής για υπολογιστές

 

δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής


Μετά από ένα διάστημα αποχής ρίξαμε μία ματιά στον κατάλογο των freebies του Indiegala και έχουμε μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Φυσικά ο λόγος για τα GalaFreebies, δωρεάν παιχνίδια για υπολογιστές που προσφέρονται μέσω του ψηφιακού καταστήματος.

Το ConflictCraft είναι ο τίτλος που χαρίζεται εντελώς δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σίγουρα το όνομά του δεν είναι γνωστό στους περισσότερους, όμως πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον τίτλο στρατηγικής. Ο παίκτης αναλαμβάνει τον έλεγχο ενός στρατού και καλείται να πολεμήσει ενάντια στους ISIS. Στόχος είναι να κατακτηθούν όλοι οι στόχοι και να διαλυθούν όλες οι βάσεις του αντιπάλου. Όπως στα περισσότερα παιχνίδια στρατηγικής πρέπει να προσέξει τους διαθέσιμους πόρους, να φτιάξει τις αντίστοιχες μονάδες, να τις αναβαθμίσει και έπειτα να τις ρίξει στα περισσότερα από τα 55 διαφορετικά επίπεδα του τίτλου. Ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη είναι και η δυνατότητα co-op συνεργατικού παιχνιδιού με φίλους.

Για να το κάνετε δικό σας εντελώς δωρεάν, αρκεί να το προσθέσετε στη συλλογή σας μέσω της σελίδας του στο Indiegala, πριν ολοκληρωθεί η περίοδος της προσφοράς. Έπειτα μπορείτε να το κατεβάσετε όσες φορές θέλετε στον υπολογιστή σας.

Βρείτε το παιχνίδι: 
 
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram