[Προσφορά Indiegala]: Δωρεάν ένα φανταστικό και πρωτότυπο παιχνίδι για υπολογιστές

 free pc game indiegala

Μετά από λίγους μήνες «ησυχίας» το αγαπητό Indiegala επιστρέφει στα δώρα. Το γνωστό ψηφιακό κατάστημα προσφέρει ακόμη ένα galaFreebie, δηλαδή ένα δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστές.

Το King of Dragon Pass είναι ο τίτλος που χαρίζεται εντελώς δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σίγουρα το όνομά του δεν είναι γνωστό στους περισσότερους, όμως πρόκειται για έναν πραγματικά καλό τίτλο. Τόσο καλό που η γνωστή ιστοσελίδα Rock, Paper Shotgun γράφει «Το King of Dragon Pass είναι το καλύτερο παιχνίδι που δεν έχεις παίξει». Πρακτικά, έχουμε ένα παιχνίδι που συνδυάζει RPG στοιχεία με χαρακτηριστικά τίτλων στρατηγικής, δημιουργόντας ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Όλα είναι στα χέρια του παίκτη, τα πάντα έχουν να κάνουν με τις επιλογές του και με το πως αυτός ελέγχει την πλοκή του τίτλου.

Για να το κάνετε δικό σας εντελώς δωρεάν, αρκεί να το προσθέσετε στη συλλογή σας μέσω της σελίδας του στο Indiegala, πριν ολοκληρωθεί η περίοδος της προσφοράς. Έπειτα μπορείτε να το κατεβάσετε όσες φορές θέλετε στον υπολογιστή σας.

Βρείτε το παιχνίδι:
 
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram