Lifester - Μια ιστοσελίδα που θα ήθελες να γνώριζες νωρίτερα

χρήσιμη ιστοσελίδα


Το Lifester.gr είναι μία ενδιαφέρουσα ελληνική ιστοσελίδα που ασχολείται με ποικίλα θέματα, όπως η τεχνολογία, η ψυχαγωγία, το φαγητό, τα ταξίδια και πολλά ακόμη. Όπως και το Dwrean.net, το Lifester είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου στην πλατφόρμα Blogger της Google, έτσι η πλοήγηση σε αυτό είναι πολύ απλή και άμεση, χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις. Το υλικό του Lifester.gr χωρίζεται σε 4 μεγάλες κατηγορίες, με τίτλους «Life», «Food», «Entertainment», «Technology».
 
Μέσα στην υποκατηγορία Life θα βρείς από έξυπνες προτάσεις Χριστουγεννιάτικων δώρων, μέχρι και ιδέες για το πως μπορείς να περάσεις τον χρόνο σου μακριά από το ίντερνετ. Η κατηγορία Food, όπως δηλώνει και το όνομά της περιλαμβάνει γρήγορες και εύκολες νόστιμες συνταγές, αλλά και προτάσεις για γεύματα. Αν πάλι είσαι φίλος των ταινιών, τότε στην κατηγορία Entertainment θα βρεις προτάσεις για ταινίες, όπως η σειρά post «Ταινίες βασισμένες σε αληθινά γεγονότα». Στην ίδια κατηγορία υπάρχει υλικό και για τους μουσικόφιλους! Τέλος, ίσως η αγαπημένη σου κατηγορία αν αγαπάς και το Dwrean.net, είναι αυτή της τεχνολογίας, με έξυπνα τεχνολογικά tip και πολλά ακόμη.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως το Δεκέμβρη, έχει αναρτηθεί μία σειρά από χριστουγεννιάτικα post, ένα κάθε μέρα ξεκινώντας από την πρώτη του μήνα. Οπότε, μπορείτε να πάρετε αρκετή έμπνευση για χριστουγεννιάτικες ταινίες, playlist, προτάσεις δώρων και άλλα γιορτινά θέματα.

Αν λοιπόν σου αρέσει να στηρίζεις νέες και όμορφες προσπάθειες, τότε αξίζει να προσθέσεις το Lifester.gr στους σελιδοδείκτες σου και φυσικά να το ακολουθήσεις σε Facebook, Instagram, TikTok και Twitter!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.lifester.gr/

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram