Lithium - Δωρεάν εφαρμογή για ανάγνωση EPUB βιβλίων σε smartphone και tablet

διάβασμα ebook smartphone epub

Δεν είναι ψέμα πως ολοένα και περισσότερα άτομα έχουν ξεκινήσει να προτιμούν το διάβασμα των ebooks έναντι των πραγματικών βιβλίων. Η ευκολία του να έχεις μία τεράστια βιβλιοθήκη μαζί σου, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι, έχει κερδίσει τους περισσότερους, έτσι τα ebooks έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Το Lithium είναι μία δωρεάν εφαρμογή ανάγνωσης ebook, για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Εγκαθιστώντας το σε ένα smartphone ή tablet, αυτόματα το μετατρέπουμε σε ένα πλήρως λειτουργικό ebook reader. Το Lithium υποστηρίζει αρχεία τύπου EPUB, ένα από τα πιο διαδεδομένα πρότυπα αρχείων για ψηφιακά βιβλία. Η εφαρμογή αναγνωρίζει τα αρχεία που βρίσκονται στην συσκευή μας και έπειτα μας αφήνει να τα διαβάσουμε, χρησιμοποιώντας ένα από τα τρία διαφορετικά διαθέσιμα θέματα. Ταυτόχρονα, το Lithium μάς επιτρέπει να υπογραμμίσουμε σημεία που μας ενδιαφέρουν, ή να κρατήσουμε σημειώσεις μέσα στο βιβλίο. Φυσικά, κάθε φορά που το ανοίγουμε, αυτό θυμάται σε ποια σελίδα είχαμε μείνει, ώστε να συνεχίσουμε από το ίδιο σημείο.
 
Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την απουσία ενοχλητικών διαφημίσεων το καθιστούν μία από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία του και σίγουρα όσοι σκέφτονται να αρχίσουν το ταξίδι τους στα ηλεκτρονικά βιβλία, έχουν πλέον ένα πολύ καλό σημείο για αρχή!

Έκδοση: 0.24
Μέγεθος: 7.1MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Fault Exception
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram