«Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία» - Δωρεάν ακουστικό βιβλίο του Κάρολου Ντίκενς

Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία - Δωρεάν audio book με ελληνική αφήγηση
Η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» γράφτηκε το 1843, και αποτελεί το πιο γνωστό απ' όλα τα Χριστουγεννιάτικα αφηγήματα του Κάρολου Ντίκενς (1812-1870). Αυτή η ιστορία, δεν εγκαινίασε μόνο το είδος της λεγόμενης «λογοτεχνίας των Χριστουγέννων», αλλά και καθιέρωσε τον συγγραφέα της ως τον γνησιότερο εκφραστή της φιλοσοφίας της αγάπης, της αδελφοσύνης και της κατανόησης, που θα 'πρεπε να διέπει πάντα τη ζωή μας - κι όχι μόνο τις εορταστικές ημέρες. Κανείς άλλος στην παγκόσμια λογοτεχνία δεν επένδυσε με τόση τρυφερότητα μια ιστορία με φαντάσματα και ποτέ φαντάσματα δεν είχαν τόσο χιούμορ, δεν ανάδιναν τόση ζεστασιά και δεν υπήρξαν πιο ευπρόσδεκτα!

Το βιβλίο αναφέρεται στην ιδεολογική, ηθική και συναισθηματική μεταστροφή του παράξενου και τσιγκούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ μετά την υπερφυσική επίσκεψη που δέχτηκε από τον πεθαμένο συνεταίρο του Τζέικομπ Μάρλεϊ και από τα φαντάσματα των Χριστουγέννων του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.

Έχουμε τη χαρά, αυτή την ιστορία να μπορέσουμε να την απολαύσουμε σε ακουστική μορφή (audiobook), σε αφήγηση του Θανάση Κουρλαμπά, Έλληνα ηθοποιού του θεάτρου και της τηλεόρασης. 

Απολαύστε την ιστορία:



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal