My Friend Pedro: Ripe for Revenge - Μπανάνες, πιστολίδι και εκρήξεις σε ένα από τα καλύτερα mobile παιχνίδια

my friend pedro mobile game free

Η αγαπητή Devolver Digital για ακόμη μια φορά μας εξέπληξε ευχάριστα και παρέδωσε ένα άριστο παιχνίδι. Ο λόγος για το My Friend Pedro Ripe for Revenge, την μεταφορά του γνωστού τίτλου σε φορητές συσκευές.

Όπως συμβαίνει και με το My Friend Pedro, έτσι και εδώ, ο παίκτης θα περιηγηθεί εντυπωσιακά μέσα σε 2D περιβάλλοντα και θα εξουδετερώσει όλους τους εχθρούς του. Εντυπωσιακά slow-motion πλάνα, δυνατές εκρήξεις και πολλές σφαίρες, είναι πάλι εδώ. Ο χειρισμός έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες μίας φορητής συσκευής, τόσο, που όλο το παιχνίδι μπορεί να παιχθεί μόνο με ένα δάχτυλο. Η τελική αίσθηση που λαμβάνει ο παίκτης είναι η ίδια με αυτή του τίτλου σε κονσόλες και φυσικά, αυτό είναι που έχει σημασία. Μάλιστα, η δυσκολία όπως και στο βασικό παιχνίδι παραμένει σε υψηλά επίπεδα!

Όσον αφορά την τιμή, ο τίτλος προσφέρεται εντελώς δωρεάν. Μπορούμε να παίξουμε όλο το My Friend Pedro Ripe for Revenge μέχρι το τέλος του, χωρίς να πληρώσουμε χρήματα. Αν αγοράσουμε την επί πληρωμή έκδοσή του αποκτάμε πρόσβαση στην αποθήκευση παιχνιδιού. Η Devolver Digital μας βγάζει ακόμη μία φορά τα γυαλιά και αποδεικνύει πως ξέρει να φτιάχνει καλά παιχνίδια σε κάθε πλατφόρμα!

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Devolver Digital
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram