mTube - Youtube χωρίς διαφημίσεις

Youtube χωρίς διαφημίσεις με το mTube

 
Αν είσαι Youtube Maniac και η ακρόαση μουσικής γίνεται αποκλειστικά από κει, σου προτείνω το mTube, ένα δωρεάν πρόγραμμα για υπολογιστές με Windows και Mac που σου λύνει το πρόβλημα των διαφημίσεων. Πρόκειται για ένα αυτόνομο πρόγραμμα που αφαιρεί οποιαδήποτε διαφήμιση, δεν εμφανίζονται τα σχόλια και στην ουσία επιτρέπει να παρακολουθείς τα βίντεό σου χωρίς περισπασμούς και καθυστερήσεις. 

Επιπρόσθετα, διαθέτει ενσωματωμένη μπάρα αναζήτησης για να βρίσκεις το βίντεο που θέλεις εύκολα και γρήγορα ή απλά να βάζεις το URL εφόσον το γνωρίζεις.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω πως το mTube, είναι δημιούργημα του γνωστού site MediaHuman που ειδικεύεται σε multimedia λογισμικά και παλιότερα παρουσιάσαμε το MediaHuman Youtube to Mp3, με πολύ καλές κριτικές από τον κόσμο που το δοκίμασε. 

σ.σ: Νιώθουμε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε πως κανάλια στο youtube που επιβιώνουν από διαφημίσεις και παρακολουθούμε συχνά, καλό είναι να τα βλέπουμε από την επίσημη σελίδα τους στο Youtube.

Έκδοση: 2.9.9.2
Μέγεθος: 28.04 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac
Κατασκευαστής: MediaHuman.com
Πηγή: MediaHuman.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram