[PS Plus]: Δωρεάν το τελευταίο Battlefield, Minecraft Dungeons και όχι μόνο, για PlayStation

δωρεάν παιχνίδια PlayStaiton Plus

Για ακόμη ένα μήνα οι κάτοχοι PlayStation 4 και PlayStation 5 έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δικά τους αγαπημένα παιχνίδια. Όπως κάθε μήνα οι ενεργοί συνδρομητές του PlayStation Plus Essential θα λάβουν τρία παιχνίδια για PlayStation 4 και PlayStation 5 εντελώς δωρεάν. 

Σίγουρα το ενδιαφέρον των περισσοτέρων τραβάει το Battlefield 2042, η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της αγαπημένης multiplayer σειράς πρώτου προσώπου. Ο τίτλος της DICE αν και άρχισε... με το αριστερό την πορεία του, έχει πλέον λάβει αρκετά update και ίσως είναι η στιγμή για μία δοκιμή. Για τους μικρότερους σε ηλικία ενδιαφέρουσα επιλογή είναι το Minecraft Dungeons, που βασίζεται στο σύμπαν του Minecraft, όμως ανήκει σε διαφορετικό είδος. Τέλος, οι φίλοι των πιο παραδοσιακών παιχνιδιών θα απολαύσουν το CodeVein, το οποίο ωστόσο έχει και υποστήριξη για συνεργατικό παιχνίδι δύο παικτών!

Για να κάνουμε δικά μας τα παιχνίδια αυτού του μήνα, αρκεί να έχουμε ενεργή συνδρομή στο PlayStation Plus και να τα προσθέσουμε στον λογαριασμό μας, πριν αυτά να αφαιρεθούν στις 3 Απριλίου 2023.
 
Βρείτε τα παιχνίδια:
Battlefield 2042

Minecraft Dungeons

Code Vein
 
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram