[PS Plus]: Αν πήρες νέο PlayStation δώρο το Πάσχα, μην χάσεις τα «δωρεάν» παιχνίδια του μήνα

PS Plus Games πάσχα

Μόλις αγόρασες PlayStation 5 (ή PS4) για το Πάσχα και ακόμη δεν έχεις πολλά παιχνίδια; Μην σκας, γιατί υπάρχει και η «δωρεάν» λύση. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η PlayStation Plus Essential συνδρομή, η οποία κάθε μήνα σου χαρίζει τουλάχιστον τρία παιχνίδια για PlayStation 4 και PlayStation 5 εντελώς δωρεάν. Τα παιχνίδια παραμένουν στο λογαριασμό σου, όσο έχεις ενεργή συνδρομή.

Το πρώτο δωρεάν παιχνίδι του μήνα είναι το Meet Your Maker, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε. Ο παίκτης χτίζει το δικό του φρούριο και καλείτε να κάνει επιδρομές σε αυτά των αντιπάλων του, μόνος ή με συνοδεία ενός φίλου. Το Sackboy: A Big Adventure από την άλλη είναι ένα πολύχρωμο «οικογενειακό» παιχνίδι, ιδανικό για όποιον ψάχνει κάτι ανάλαφρο για να παίξει με ένα παιδί ή με την κοπέλα του. Τέλος, το Tails of Iron είναι ένα πιο παραδοσιακό RPG παιχνίδι, που συνδυάζει την περιπέτεια με όμορφα σχεδιασμένα στο χέρι γραφικά.

Για να κάνουμε δικά μας τα παιχνίδια αυτού του μήνα, αρκεί να έχουμε ενεργή συνδρομή στο PlayStation Plus και να τα προσθέσουμε στον λογαριασμό μας, πριν αυτά να αφαιρεθούν την 1η Μαΐου.
 
Βρείτε τα παιχνίδια:
Meet your Maker
 
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram