Santa Tracker - Η Google δημιούργησε το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο hub με εκπαιδευτικά παιχνίδια

εκπαιδευτικά παιχνίδια Χριστουγεννιάτικα


Ποιος είπε πως οι υπολογιστές δεν έχουν τίποτα χρήσιμο να προσφέρουν τα Χριστούγεννα; Η Google για ακόμη μία φορά έρχεται να διαψεύσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους, με το νέο micro-site Santa Tracker. Πρόκειται για ένα διαδικτυακό hub με πάρα πολλές δραστηριότητες για παιδιά όλων των ηλικιών.

Το χωριό του Άη-Βασίλη είναι ένας πλούσιος σε υλικό προορισμός για τα παιδιά, που μπορεί να προσφέρει διασκέδαση και επιμόρφωση μέσα από αλληλεπιδραστικές δραστηριότητες που χωρίζονται σε κατηγορίες. Όλη η ιστοσελίδα είναι προσεγμένη με όμορφα και εορταστικά εικαστικά, μεταφέροντας το κλίμα των εορτών σε κάθε παιδί.

Υπάρχουν δραστηριότητες όπως το Εργαστήριο Κώδικα και η Κωδικοποίηση Μπούγκι που θα βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στον προγραμματισμό. Στη σελίδα των Γιορτινών Παραδόσεων τα παιδιά θα γνωρίσουν έθιμα από όλο τον κόσμο και θα μάθουν να μεταφράζουν ευχές σε πάρα πολλές γλώσσες. Για όσους θέλουν να δημιουργήσουν, υπάρχει η κατηγορία Έμπνευση και Δημιουργία, εκεί τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν, να χρωματίσουν και να δημιουργήσουν κατασκευές, πάντα με εορταστικό θέμα! Τέλος, υπάρχουν αρκετές σύντομες animation ταινίες τις οποίες τα παιδιά μπορούν να χαρούν οικογενειακώς με τους γονείς τους.

Το σίγουρο είναι πως το Santa Tracker της Google είναι ο νούμερο ένα Χριστουγεννιάτικος διαδικτυακός προορισμός για αυτές τις γιορτές.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://santatracker.google.com


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal