SendGB - Ένα «καλύτερο» WeTransfer για δωρεάν αποστολή αρχείων, έως 5GB, χωρίς εγγραφή

δωρεάν αποστολή μεγάλων αρχείων 5GB

Πολλές φορές έχουμε βρεθεί στην θέση να χρειάζεται να στείλουμε αρχεία μεγάλου μεγέθους και το πρόβλημα αυτό έβρισκε λύση στο γνωστό WeTransfer με δωρεάν όριο αποστολής τα 2 GB.  Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν καλυπτόμαστε από το WeTransfer ή δεν έχουμε αρκετό χώρο στο Dropbox ή Google Drive; Η λύση ακούει στο όνομα SendGB  και εξηγούμαστε ευθύς αμέσως.
 
Πρόκειται για μία online πλατφόρμα διαμοιρασμού αρχείων, η οποία υποστηρίζει την αποστολή αρχείων έως και 5GB χωρίς κανένα κόστος και χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη λογαριασμού. Εμείς απλά προσθέτουμε το αρχείο που επιθυμούμε στην πλατφόρμα και έπειτα αυτό μπορεί να διαμοιραστεί είτε μέσω email, είτε μέσω του συνδέσμου που θα λάβουμε από το SendGB. Μάλιστα, αν το αρχείο μας έχει μέγεθος <250MB τότε αυτό θα παραμείνει στους server της πλατφόρμας έως και 90 ημέρες. Διαφορετικά, το αρχείο θα είναι προσβάσιμο για 7 ημέρες, όπως συμβαίνει και με το WeTransfer. 
 
Ταυτόχρονα, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης κωδικού, ενώ μέσα στην ίδια αποστολή «χωράνε» έως και 500 αρχεία, αρκεί το συνολικό μέγεθος να μην ξεπερνά τα 5GB. Σίγουρα το χαρακτηριστικό που κάνει το SendGB να ξεχωρίζει είναι η υποστήριξη διαμοιρασμού μεγάλων αρχείων, αφού συχνά τα 2GB του WeTransfer δεν είναι αρκετά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  www.sendgb.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram