Soul Knight - Ένα από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για smartphone, με απολαυστικό gameplay

Δωρεάν παιχνίδι για smartphone το καλύτερο


Το Soul Knight είναι ένα παιχνίδι για mobile συσκευές που εντάσσεται στην κατηγορία των roguelite. Εμπνευσμένο από τίτλους όπως το Enter the Gungeon, προσφέρει στον παίκτη dungeons (μπουντρούμια) προς εξερεύνηση, τα οποία είναι γεμάτα επικίνδυνους εχθρούς, αλλά και όπλα.
 
Δυνατό σημείο του τίτλου είναι φυσικά το gameplay του. Ο χειρισμός γίνεται εύκολα μέσω των κουμπιών αφής που εμφανίζονται στην οθόνη, με την στόχευση να είναι πάρα πολύ εύκολη, χάρη και στην υποβοήθηση. Στον τίτλο υπάρχουν περισσότερα από 100 διαφορετικά όπλα, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για να σκοτώσουμε τα τέρατα που βρίσκουμε μπροστά μας. Μόλις σκοτώσουμε όλους τους εχθρούς μέσα σε ένα δωμάτιο, τότε μπορούμε να περάσουμε στο επόμενο. Τα δωμάτιο εκτός από εχθρούς κρύβουν και αναβαθμίσεις αλλά και διαφορετικά όπλα. Κάθε παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο με τα δωμάτια να αλλάζουν εντελώς.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, το Soul Knight δίνει και τη δυνατότητα να παίξουμε με έως 3 φίλους μας, εφόσον βρισκόμαστε κοντά.  Με σιγουριά πρόκειται για ένα από τα καλύτερα mobile παιχνίδια που έχουμε συναντήσει και μία δωρεάν δοκιμή του στο Android smartphone σας ή στο iPhone που ίσως έχετε, θα σας πείσει.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Chilly Room
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram