[Προσφορά Steam]: Το Steam προσφέρει δωρεάν το παιχνίδι Ark Survival Evolved για υπολογιστές

Steam Giveaway PC Game

Επιστροφή στα δώρα για τη Valve και το Steam με ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Για λίγες μόνο ημέρες το γνωστό ψηφιακό κατάστημα προσφέρει εντελώς δωρεάν το γνωστό παιχνίδι Ark Survival Evolved.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Ark Survival Evolved είναι ένας τίτλος που ανήκει στην κατηγορία των survival και μάλιστα θεωρείται από τα καλύτερα του είδους! Ο παίκτης τοποθετείται σε έναν αχανή ανοικτό κόσμο χωρίς να έχει τίποτα στα χέρια του. Σύντομα, με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσει να μαζέψει υλικά και να φτιάξει εξοπλισμό και όπλα, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει σε έναν κόσμο που υπάρχουν... δεινόσαυροι! Μέσα στον κόσμο του Ark υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη δεινοσαύρων, κάποια πολύ εχθρικά, άλλα πιο ήμερα και φιλικά προς τον παίκτη.

Για να το κάνουμε δικό μας, αρκεί να το προσθέσουμε στον λογαριασμό μας στο Steam μέχρι τις 19 Ιουνίου στις 20:00, εντελώς δωρεάν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Ark Survival Evolved
 
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram