Stellio - Ένας καλαίσθητος music player για Android με εξαιρετική ποιότητα αναπαραγωγής

stellio music player android


Σίγουρα οι music players είναι μία κατηγορία εφαρμογών με πάρα πολλούς εκπροσώπους στο Google Play Store και όχι άδικα. Πρώτον, πρόκειται για μία κατηγορία που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι χρήστες και δεύτερον, υπάρχει αρκετός χώρος ώστε κάθε εφαρμογή να εστιάσει σε μία λειτουργία και να ικανοποιήσει μία συγκεκριμένη ανάγκη.
 
Το Stellio είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους που έχουμε συναντήσει και θα λέγαμε πως μας τράβηξε την προσοχή από την πρώτη ματιά. Το πρώτο σημείο που μας κέρδισε το Stellio, είναι η εμφάνισή του, καθώς ίσως έχουμε να κάνουμε με την ομορφότερη εφαρμογή του είδους. Απλά, ευανάγνωστα και γρήγορα μενού, γεμάτα όμως με πάρα πολλές και πλούσιες λειτουργίες. Ταυτόχρονα, μέσω των θεμάτων, έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε την εφαρμογή πραγματικά στα μέτρα μας.

Το δεύτερο σημείο που μας κέντρισε την προσοχή -και αυτό για το οποίο υπερηφανεύονται οι δημιουργοί του- είναι η ποιότητα του ήχου που αναπαράγει. Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του μέχρι και σήμερα στόχος των δημιουργών του ήταν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και πιστεύουμε πως τα κατάφεραν. Το Stellio υποστηρίζει αρχεία Flac για κρυστάλλινη αναπαραγωγή ήχου, ενώ ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί ελέγχεται μέσα από έναν ισοσταθμιστή 12 διαφορετικών συχνοτήτων.
 
Εκτός από τα παραπάνω, το Stellio έχει δυνατότητες που βρίσκουμε σε σύγχρονες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής, όπως δυνατότητα επεξεργασίας στοιχείων, προβολή στίχων, αλλά και λειτουργία ύπνου. 

Μπορείς να το εγκαταστήσεις εντελώς δωρεάν στο Android smartphone σου, μέσω του παρακάτω συνδέσμου που οδηγεί στο Google Play Store.

Έκδοση: 6.3
Μέγεθος:  24MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Stellio Soft
Πηγή: stellio.ru
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram