Tennis Arena - Ένα διασκεδαστικό δωρεάν παιχνίδι τένις για Android smartphone

παιχνίδι τένις για κινητό android


Μία από τις πιο γνωστές κατηγορίες παιχνιδιών που έκαναν θραύση από την εμφάνιση των πρώτων smartphone είναι τα παιχνίδια τένις. Το Tennis Arena είναι ένας νέος εκπρόσωπος της κατηγορίας, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Helium9.

Ο τίτλος εξελίσσεται στη σύγχρονη εποχή και περιλαμβάνει αγώνες τένις τόσο σε χώμα, όσο και σε σκληρό έδαφος ή χόρτο. Ο χειρισμός είναι άψογος και βασίζεται σε swipes του χρήστη πάνω στην οθόνη, προσομοιώνοντας έτσι, όσο είναι δυνατό, τη κίνηση της ρακέτας. Το Tennis Arena έχει όμορφα γραφικά και προσεκτικά σχεδιασμένα animation που δένουν άψογα με το καλό gameplay του, αλλά και τη μηχανή φυσικής, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η δυνατότητα online αγώνων και τουρνουά δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα παιχνίδι του είδους.

Δυνατότερο σημείο του είναι φυσικά η απλότητα του gameplay του, κάτι που το καθιστά ικανό ακόμη και για γρήγορους αγώνες, μέσα στο λεωφορείο ή στο μετρό, ακριβώς ό,τι θα ζητούσε κανείς από ένα mobile παιχνίδι. Τέλος, όλα τα επιπλέον στοιχεία που προσφέρονται έναντι χρημάτων, δεν αλλοιώνουν το ίδιο το παιχνίδι, παρά αφορούν κοσμητικά αντικείμενα, τα οποία μπορεί κανείς να αποκτήσει και μέσω του Season Pass.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 205MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Helium9
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram