[Προσφορά Vodafone]: Δωρεάν ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ Data για 10 ημέρες

Η Vodafone χαρίζει απεριόριστα δεδομένα για 10 μέρες!

Μετά την ανακοίνωση της Cosmote για απεριόριστα data για 15 ημέρες, η Vodafone απαντά προσφέροντας εντελώς δωρεάν ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA για να τα ξοδέψεις σε 10 ημέρες. Η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει έως και 02 Ιανουαρίου 2022.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (υπάρχοντες και νέους) Vodafone συμβολαίου & Καρτο-προγράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες). 

Επίσης, ισχύει για τους συνδρομητές των προγραμμάτων καρτοκινητής, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International & Καρτοκινητό Ολυμπιακός και Vodafone CU που έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση υπολοίπου οποιασδήποτε αξίας τις τελευταίες 30 μέρες.

Η προσφορά ενεργοποιείται μόνο μια φορά ανά συνδρομητή και απαραίτητη προϋπόθεση να έχει πραγματοποιηθεί μια τουλάχιστον ανανέωση από 09/11 και μετά.

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω My CU App, My Vodafone App, vodafonecu.gr, Vodafone.gr ή του του ειδικού ιστοτόπου (content.vodafone.gr)

Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια