[Προσφορά Vodafone]: Δωρεάν ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ Data για 10 ημέρες

Η Vodafone χαρίζει απεριόριστα δεδομένα για 10 μέρες!

Μετά την ανακοίνωση της Cosmote για απεριόριστα data για 15 ημέρες, η Vodafone απαντά προσφέροντας εντελώς δωρεάν ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA για να τα ξοδέψεις σε 10 ημέρες. Η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει έως και 02 Ιανουαρίου 2022.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (υπάρχοντες και νέους) Vodafone συμβολαίου & Καρτο-προγράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες). 

Επίσης, ισχύει για τους συνδρομητές των προγραμμάτων καρτοκινητής, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International & Καρτοκινητό Ολυμπιακός και Vodafone CU που έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση υπολοίπου οποιασδήποτε αξίας τις τελευταίες 30 μέρες.

Η προσφορά ενεργοποιείται μόνο μια φορά ανά συνδρομητή και απαραίτητη προϋπόθεση να έχει πραγματοποιηθεί μια τουλάχιστον ανανέωση από 09/11 και μετά.

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω My CU App, My Vodafone App, vodafonecu.gr, Vodafone.gr ή του του ειδικού ιστοτόπου (content.vodafone.gr)

Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram