[Ταινία ΕΡΤFLIX]: Ο λαβύρινθος του Πάνα - Δείτε δωρεάν και σε καλή ποιότητα την πολυβραβευμένη ταινία του Guillermo del Toro



Αν θέλεις να ξεφύγεις λίγο από το κλίμα των ημερών, ίσως μία καλή ταινία να είναι ο πιο εύκολος τρόπος. Ευτυχώς το ERTflix, παρά το αστείο όνομά του, συνεχίζει να προσθέτει καλές ταινίες στην βιβλιοθήκη του, η οποία συνεχώς μεγαλώνει.

Η σημερινή μας πρόταση είναι ένα έργο του κορυφαίου Guillermo del Toro. Ο «Λαβύρινθος του Πάντα» προβλήθηκε το 2006 και κέρδισε τόσο κριτικούς όσο και το κοινό. Η δραματική περιπέτεια του Del Toro, έλαβε 3 βραβεία Όσκαρ, ενώ ήταν υποψήφια για άλλα τρία. Η ταινία μας τοποθετεί στην Ισπανία, λίγο μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Μία μητέρα ταξιδεύει με το παιδί της για να συναντηθεί με τον στρατιωτικό πατέρα της. Δυστυχώς η κατάσταση της χώρας είναι τραγική, έτσι η μικρή έχει δημιουργήσει τον δικό της φανταστικό κόσμο για να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα που έφερε ο πόλεμος.

Μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν το «Ο λαβύρινθος του Πάνα», με ελληνικούς υπότιτλους, σε καλή ανάλυση μέσω της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ, το ΕΡΤflix. Εκεί θα είναι διαθέσιμη έως τις 26 Ιανουαρίου για προβολή.

• Δείτε την ταινία στο ERTflix ► Ο λαβύρινθος του Πάνα

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram