AnimA - Ένα από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για smartphone, ξυπνά μνήμες από Diablo II

παιχνίδι RPG δωρεάν για smartphone

Κάποιες φορές και εμείς οι ίδιοι εκπλησσόμαστε με το επίπεδο που έχουν φτάσει τα mobile παιχνίδια. Από το κλασικό φιδάκι στα Nokia κινητά μέχρι σε παιχνίδια που κοιτάνε κατάματα τα PC games, με εντυπωσιακό τεχνικό τομέα και gameplay με ουσία και βάθος. Σάμπως, θα αναλογιστείτε, τα κινητά πλέον είναι μικροί υπολογιστές, και δεν θα έχετε άδικο. 

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και το Anima, ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε πίσω στο 2019. Το Anima φτιάχτηκε από μία ομάδα φίλων των παλιών-παραδοσιακών RPG και αυτό είναι εμφανέστατο μετά από λίγες ώρες μέσα σε αυτό. Ο τίτλος αναβιώνει το απολαυστικό gameplay τίτλων, όπως το Diablo II, φέρνοντας το στο σήμερα των φορητών συσκευών. Ο χειρισμός είναι άμεσος και ακριβής, έχοντας προσαρμοστεί πλήρως στις οθόνες αφής. 
 
Πέρα από αυτό παρότι ο τίτλος διατίθεται εντελώς δωρεάν, το περιεχόμενό του είναι πλούσιο, χωρίς ποτέ να «απαιτεί» χρήματα από τον παίκτη για να υπάρξει πρόοδος. Περισσότερα από 40 διαφορετικά level και επικά boss fight μας περιμένουν, με τη δυσκολία να έχει 10 (!!!) διαφορετικά επίπεδα, κάνοντας το παιχνίδι πλήρως προσβάσιμο ακόμη και για μη μυημένους.

Σίγουρα το Anima είναι ένα από τα καλύτερα mobile παιχνίδια που έχουμε συναντήσει και το προτείνουμε σε κάθε κάτοχο συσκευής με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.
 
Έκδοση: 3.00
Μέγεθος: 42MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Redeev
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram