Card Thief - Ένα υπέροχο δωρεάν παιχνίδι με κάρτες για smartphone

δωρεάν καλό παιχνίδι με κάρτες για smartphone

Ένας από τους πιο διαδεδομένους τύπους παιχνιδιών για φορητές συσκευές είναι τα παιχνίδια με κάρτες. Ο χειρισμός μέσω των οθονών αφής αλλά και η γρήγορη δράση τους τα καθιστούν κατάλληλα για άτομα που αναζητούν ένα παιχνίδι που θα παίζουν στο smartphone τους ή στο tablet.

Το Card Thief θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους και έρχεται από μία ομάδα με μεγάλη εμπειρία σε αυτό. Ο τίτλος γνώρισε επιτυχία κυρίως λόγω του πρωτότυπου είδους του, αφού συνδυάζει με έξυπνο τρόπο το παιχνίδι καρτών με σενάριο. Απαιτεί στρατηγική και προσεκτικό σχεδιασμό των κινήσεων, προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο μας χωρίς να μας «εντοπίσουν». Το εικαστικό του είναι αρκετά εντυπωσιακό και πρωτότυπο, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για δωρεάν παιχνίδι.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, αφού έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι που απαιτεί σκέψη ενώ εξελίσσεται αρκετά γρήγορα, διατηρώντας ένα σωστό ρυθμό αλλά και αμείωτο το ενδιαφέρον μας. Αν κάποιος ψάχνει για ένα παιχνίδι με κάρτες το οποίο ξεφεύγει από την πεπατημένη, τότε το Card Thief θα καταφέρει να τον κερδίσει από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Ο τίτλος διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play και του App Store, για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS αντίστοιχα.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Arnold Rauers
Πηγή: card-thief.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram