DUAL - Προκάλεσε τον φίλο σου σε μονομαχία... με κινητά

παιχνίδι για κινητά με φίλους μονομαχία

Το DUAL είναι ένα ευφυέστατο δωρεάν παιχνίδι για smartphone και tablet, το οποίο συνδέει τον πραγματικό με τον ψηφιακό κόσμο. Παίζεται με δύο παίκτες οι οποίοι χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για να «πυροβολήσουν» από την μία οθόνη στην άλλη.

Η σύνδεση γίνεται τοπικά, μέσω WiFi ή Bluetooth. Αφού συνδεθούμε με τον αντίπαλό μας τότε θα χρειαστεί να κάτσουμε απέναντί του και να χρησιμοποιήσουμε τη συσκευή μας με στόχο να τον κερδίσουμε. Αυτό μπορεί να γίνει πυροβολώντας τον αντίπαλο μέσω της οθόνης μας, όμως εκείνος -όπως και εμείς- μπορεί να αποφύγει τις «σφαίρες» γέρνοντας τη συσκευή του.

Ολοκληρώνοντας την αγορά του τίτλου (προαιρετικά), αποκτάμε πρόσβαση και σε συνεργατικό παιχνίδι, για μάχες απέναντι σε ορδές εχθρών, μάλιστα αρκεί ένας από τους δύο παίκτες να έχει αγοράσει την πλήρη έκδοση!

Το DUAL είναι από τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια που έχουμε συναντήσει τον τελευταίο καιρό, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του mobile gaming και χρησιμοποιώντας τες προς όφελος του τίτλου.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Seabaa
Πηγή: letsdual.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram