Genial.ly - Η απόλυτη πλατφόρμα για την δημιουργία εντυπωσιακού διαδραστικού υλικού

genial.ly online free interactive

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση και αυτή τη φορά έχουμε το Genia.ly. Η συγκεκριμένη online πλατφόρμα θεωρείται ο ηγέτης στην διαδραστική επικοινωνία. Μέσα από αυτό το εργαλείο μπορούμε εντελώς δωρεάν να ξεκινήσουμε να παράγουμε διαδραστικό -και όχι μόνο- περιεχόμενο, μέσα σε λίγα λεπτά.

Με το Genial.ly μπορούμε να φτιάξουμε παρουσιάσεις, αφίσες, quiz, infographic, ακόμη και βιογραφικά, τα οποία έπειτα μπορούμε να ενισχύσουμε με διαδραστικά στοιχεία ή και animation. Ευτυχώς το παραπάνω δεν απευθύνεται σε επαγγελματίες προγραμματιστές ή γραφίστες, αφού όλα μπορούν να γίνουν με απλά βήματα, εύκολα για να πραγματοποιηθούν από τον καθένα. Υπάρχουν αμέτρητα templateσ για κάθε κατηγορία, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, «παίζοντας» μαζί τους μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλα τα πλούσια εργαλεία της πλατφόρμας είναι πολύ εύκολα στη χρήση και δεν απαιτούν καμία εξειδικευμένη γνώση.

Καθημερινά εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν το Genial.ly, από καθηγητές και δασκάλους, μέχρι εργαζομένους στο κλάδο του marketing και διαφόρων επιχειρήσεων. Στη δωρεάν έκδοση του προγράμματος, έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε αμέτρητες δημιουργίες μέσα από δωρεάν templates ενώ υπάρχουν και οι πληρωμένες εκδόσεις με παραπάνω δυνατότητες. 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: genial.ly

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram