IconPacks - Περισσότερα από 20 χιλιάδες δωρεάν εικονίδια για προσωπική και εμπορική χρήση

iconpacks.net free svg png base64 download

Αν ψάχνεις εικονίδια για την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή που ετοιμάζεις και έχεις χαθεί στο αχανές διαδίκτυο, τότε σου έχουμε τη λύση. Το Iconpacks.net είναι μία φανταστική ιστοσελίδα που φιλοξενεί αμέτρητα εικονίδια για δωρεάν προσωπική αλλά και εμπορική χρήση.

Στην βιβλιοθήκη του Iconpacks.net βρίσκονται περισσότερα από 20.000 δωρεάν εικονίδια, διαθέσιμα σε SVG και PNG format. Ανάμεσα στα εικονίδια υπάρχουν αρκετά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ιστοσελίδες ως κουμπιά, κάποια λογότυπα για κοινωνικά δίκτυα και πάρα πολλά ακόμη.
 
Αφού βρούμε το εικονίδιο που μας ενδιαφέρει, μέσω της αναζήτησης, τότε μπορούμε να το επεξεργαστούμε. Υπάρχει η δυνατότητα να το μετακινήσουμε, να το «στριφογυρίσουμε», να προσθέσουμε πλαίσιο ή και να αλλάξουμε το χρώμα και το background του. Έπειτα, εντελώς δωρεάν, διαλέγουμε σε τι τύπο αρχείου θα το κατεβάσουμε. Αυτό ήταν, το εικονίδιο βρίσκεται στον υπολογιστή μας και είμαστε ελεύθεροι να το χρησιμοποιήσουμε στο επόμενο project μας!

Ο δημιουργός της ιστοσελίδας προσφέρει όλο το υλικό εντελώς δωρεάν, όμως δέχεται και δωρεές, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να προσθέτει υλικό στο Iconpacks.net.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.iconpacks.net

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal