[Ταινία ΕΡΤFLIX]: Nightcrawler - Δείτε δωρεάν το δυνατό θρίλερ με τον Jake Gyllenhaal

δωρεάν ταινία με υποτιτλους
Μας το ζητήσατε και εμείς συνεχίζουμε! Για ακόμη μία Κυριακή σας προτείνουμε μία ταινία, την οποία μπορείτε να απολαύσετε εντελώς νόμιμα και δωρεάν μέσω του ΕΡΤFlix. Η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ συνεχίζει να πλουτίζει τη βιβλιοθήκη της με αξιόλογες προτάσεις.

Πρότασή μας για αυτή την εβδομάδα είναι το Nightcrawler. Πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον θρίλερ, το οποίο εξελίσσεται στο νυχτερινό Los Angeles, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Jake Gyllenhaal. Ο ίδιος πρωταγωνιστεί, ως νεαρός δημοσιογράφος που ασχολείται με το εγκληματολογικό ρεπορτάζ. Σύντομα το κυνήγι της είδησης θα φτάσει τον πρωταγωνιστεί στα άκρα, και για μία αποκλειστικότητα θα ξεχάσει το ποιος πραγματικά είναι. Εκεί όπου κάθε είδηση και κάθε θύμα μετριέται σε δολάρια, ο αληθινός του χαρακτήρας θα εκλείψει και θα δώσει την θέση του σε ένα αχόρταγο τέρας. Το Nightcrawler ήταν υποψήφιο για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, ενώ ο πρωταγωνιστής, λόγω της εκπληκτικής του ερμηνείας ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα.

Μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν το «Nightcrawler», με ελληνικούς υπότιτλους, σε καλή ανάλυση μέσω της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ, το ΕΡΤflix. Εκεί θα είναι διαθέσιμη έως τις 14 Φεβρουαρίου για προβολή.

• Δείτε την ταινία στο ERTflix ► Nightcrawler

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram