[Ταινία ΕΡΤFLIX]: Foxtrot - Δείτε δωρεάν το αντιπολεμικό αριστούργημα του Σάμουελ Μασόζ

Δωρεάν ταινία με υπότιτλους

Νέο Σαββατοκύριακο και όπως συνηθίζουμε θα προτείνουμε ακόμη μία ταινία, την οποία μπορείτε να απολαύσετε εντελώς νόμιμα και δωρεάν μέσω του ΕΡΤFlix. Η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ συνεχίζει να πλουτίζει τη βιβλιοθήκη της με αξιόλογες προτάσεις.

Η πρότασή μας για αυτό το Σαββατοκύριακό είναι αρκετά διαφορετική και θα καταφέρει να προβληματίσει και να συγκινήσει. Πρόκειται για το Foxtrot ένα ισραηλινογερμανικό δράμα, το οποίο μεταφέρει ένα αντιπολεμικό μήνυμα.Το Foxtrot προβλήθηκε του 2019 και είναι σε σκηνοθεσία και σενάριο του Σάμουελ Μασόζ. Η ταινία διηγείται την ιστορία του Μάικλ και της Ντάφνα, ενός ζευγαριού από το Τελ Αβίβ το οποίο ενημερώνεται πως ο γιος τους σκοτώθηκε στον πόλεμο. Στο ζευγάρι δεν αποκαλύπτεται ποτέ το πως και γιατί σκοτώθηκε ο Τζόναθαν, όμως σύντομα η ταινία αρχίζει να εξιστορεί την πορεία του Τζόναθαν κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν το «Foxtrot», με ελληνικούς υπότιτλους, σε καλή ανάλυση μέσω της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ, το ΕΡΤflix. Εκεί θα είναι διαθέσιμη έως τις 11 Μαΐου για προβολή.

• Δείτε την ταινία στο ERTflix ► Foxtrot

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram